Over ons

Wortech is een flexibel en dynamisch toeleveringsbedrijf op het gebied van plaatbewerking en licht constructiewerk. Een combinatie van goed opgeleide medewerkers,  moderne machines en een platte organisatie structuur resulteren in kwalitatieve, hoogwaardige producten met een concurrerende prijs en levering volgens afspraak. Door investeringen in onze machinepark en een modern productieproces maken wij het mogelijk om zowel kleine en grote series nauwkeurig en snel te produceren.

Wortech staat voor metaalbewerking van kwaliteit en betrouwbaarheid. Door onze korte doorlooptijden en tijdige levering hebben wij een tevreden klantenkring opgebouwd. Onze klanten komen uit de meest uiteenlopende branches.

Hebben wij uw interesse gewekt? Graag maken wij met u een vrijblijvende afspraak, om nader te bekijken wat uw wensen en de mogelijkheden voor samenwerking zijn. Vanzelfsprekend kunt u te allen tijde contact met ons op nemen, wij staan u graag te woord en houden ons aanbevolen voor uw eventuele offerte aanvragen.